alter expo - Decosit 

alter expo is de enige beursbouwer exclusief voor organisatoren. alter expo bouwt op teamwork, toewijding, expertise en een flinke portie goesting.

Decosit is the professional trade show for the world of upholstery and decoration fabrics, entirely organized by, and for all professionals. It is the ideal moment to view the autumn collections of leading companies within the sector.

alter expo - MATEXPO 

alter expo is de enige beursbouwer exclusief voor organisatoren. alter expo bouwt op teamwork, toewijding, expertise en een flinke portie goesting.

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo

Cookie's Tapasbar Brugge

In het kleinste straatje van Brugge keert men jazzy terug in de tijd. We serveren diverse tapa's met mix van Spaanse, Italiaanse en Belgische producten. Met een ruim assortiment aan wijnen, whisky & bieren.

The Budapest Rally #BR19 

The Budapest Rally is een kleurrijke road trip met originele vierwielers die in 7 etappes over spectaculaire wegen van 12 verschillende landen cruisen tot in Budapest.

Mode Unie

Mode Unie brengt leden, niet-leden en partners samen voor een gezellige én interessante avond. Een hapje, een drankje en collega modedetaillisten: meer moet dat niet zijn!

LingeriePRO Tradefair

LingeriePRO - de enige modevakbeurs in België - is het ultieme vaktreffen voor Benelux modewinkels en in het bijzonder voor lingeriespeciaalzaken. De beurs is een belangrijk platform om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven.

  • Instagram
  • Facebook

©2020 STUDIOPHIE